Burhaniye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı

Burhaniye\'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burhaniyede düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Öğrencilerin gösterileri ve ödül töreni ile devam eden kutlamalara protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

23.04.2023 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burhaniye'de coşku ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Burhaniye'de düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Burhaniye Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtına, Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi bırakıldı. Çelenk törenine, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Belediye Başkan Yardımcıları Murat Yazgan, Oktay Erbalaban, Tamer Midilli, Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Temsilcisi Mehmet Zeybek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni'nin yanı sıra Protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcileri ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Çelenk sunum töreninden sonra kutlamalar, 8 Eylül Stadyumu'nda devam etti.

ÖĞRENCİLER GÖSTERİLERİYLE GÖZ DOLDURDU

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni'nin günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam eden kutlama törenleri daha sonra öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Gösterilerin ardından yapılan ödül töreni ile resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement