Burhaniye'de Esnafın Yol Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Esnafın Yol Teşekkürü

Burhaniye\'de Esnafın Yol Teşekkürü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kavakdibi caddesinin girişinde başlatılan taş döşeme çalışmalarının tamamlanması cadde esnafını sevindirdi.

06.01.2012 13:42

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kavakdibi caddesinin girişinde başlatılan taş döşeme çalışmalarının tamamlanması cadde esnafını sevindirdi.

Yeni düzenlemenin caddeyi güzelleştirdiğini bildiren esnaflar kendilerini toz ve çamurdan kurtaran belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Belediyenin başlattığı çalışmanın esnafın hayatını kolaylaştırdığını bildiren lastik tamircisi Hüseyin Güner, toz ve çamurdan kurtulduklarını söyledi.

Eskiden yağmurlu havalarda

iş yerine giremediğini bildiren Güner, "Caddeden gelen suların gidecek yeri olmadığı için dükkanların için giriyordu. Şimdi ise yol yapılırken yağmur suyu kanalları da yenilendi. Hem caddeye düzen geldi. Hem de su basma tehlikesi kalmadı. Başkan Akova ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Caddenin yeniden düzenlenmesinin kendilerini sevindirdiğini bildiren

Aydın ve Şenol Kılcı kardeşler de, "Caddenin kötü görünümü ilçeye yakışmıyordu. Belediye caddeyi yeni baştan düzenledi. Toz ve çamurdan kurtulduk. Başkan Akova ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Esnafın Yol Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement