Büyükçekmece'de Okul Müdürü Öğrenci ve Velilere Şiddet Uyguladı - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece'de Okul Müdürü Öğrenci ve Velilere Şiddet Uyguladı

Büyükçekmece'de bir okul müdürü, deprem tatbikatı sırasında gürültü yaptığı gerekçesiyle öğrenciyi darp ettiği iddiasıyla veliyle kavga etti. Kavga sonucunda veli ağır yaralanırken, 3 öğrenci velisi de müdür hakkında suç duyurusunda bulundu.

06.03.2024 17:08  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükçekmece'de deprem tatbikatı sırasında gürültü yaptığı gerekçesiyle okul müdürü tarafından darp edildiği iddia edilen 14 yaşındaki öğrencinin velisi okula gelince müdürle arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada gözünden ağır yaralanan ve ayağında çatlak oluşan veli, müdürden şikayetçi olurken 3 öğrencinin daha olay sonrası darp gerekçesiyle müdür hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Olay, öğle saatlerinde Büyükçekmece Batıköy Memurdan Armağan İlk ve Ortaokulu'nda yaşandı. İddiaya göre deprem tatbikatı sırasında 14 yaşındaki Semih U. ve arkadaşları sıradayken gürültü yaptı. Durum üzerine okul müdürü E.G. çocukları uyarıp hakaret ederek ayağına vurdu. Semih U., durumu babası Hakan U.'ya söyledi. Okula gelen Hakan U. müdürün odasına çıkıp durumu konuşmak isteyince taraflar arasında tartışma çıktı.

Büyükçekmece'de Okul Müdürü Öğrenci ve Velilere Şiddet Uyguladı
Veli Hakan U.

VELİ GÖZÜNDEN, ÖĞRENCİ AYAĞINDAN YARALANDI

Tartışma sırasında okul müdürü E.G. iddiaya göre bir kez daha çocuğa hakaret etti. Veli ile okul müdürü arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Veli Hakan U. kavga sırasında aldığı darbelerle gözünden ağır yaralandı. Okula ihbar üzerine ambulans ve polis sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan Semih U.'nun ayağında ise çatlak oluştuğu söylenildi.

3 ÖĞRENCİ VELİSİ DAHA ŞİKAYETÇİ OLDU

Okulda yaşanan olay sırasında 3 öğrenci velisi daha çocuklarına darp ve hakaret edildiği gerekçesiyle şikayette bulundu. Okul müdürü E.G. gözaltına alınırken soruşturma devam ettiği öğrenildi.

"KAVGADAN ZİYADE DİĞER ÖĞRETMENLERİN DE TOPLU LİNCİNE UĞRADIM"

Şikayetçi olmak üzere karakola gelen veli Hakan U., yaşananları anlatarak, "Çocuğumun beni aramasıyla okul müdürünün şiddet uyguladığını öğrendim. Okula gittim. Çocuğuma şiddet uygulayıp hakaret ediyor. Yine bir şey demedim. Kendisine 'bu mevzu doğru mu?' diye sordum, bana 'olsa ne olur' dedi. Ondan sonra da aramızda kavga çıktı. Kendisi de kavga sonucu bana bunu yaptı. Kavgadan ziyade diğer öğretmenlerin de toplu lincine uğradım. Diğer öğretmenler de saldırdı. Şikayetçiyim. Müdürün biz kavga ederken oğluma defalarca hakaret ettiğini diğer öğretmenler ve okul aile birliği de şahittir. O makamı hak edecek birisi değil kendisi." dedi.

Büyükçekmece'de Okul Müdürü Öğrenci ve Velilere Şiddet Uyguladı
Veli Hakan U.

"BABAMIN YANINDA BENİ İTİP HAKARETLER ETTİ"

Yaşananları anlatan Semih U., deprem tatbikatında tüm öğrencilerin aşağıya indiğini belirterek, "Arkadaşım bana seslendi. Arkamı döndüğüm an müdür bey ayağıma tekme attı. Benim ayağım çok acıdı. Sonra tatbikat bitti. Ben de müdürün odasına gittim, dedim 'hocam babam gelecek, sizinle konuşacak.' Bana küfür ederek 'git buradan' dedi. Sonra babam geldi, babamın yanında bana hakaretler etmeye başladı. Babamın yanında beni itip hakaretler etti. Babam da çok sinirlediğini için kavga etti. Yanındaki öğretmenler babamı tuttu. Bugün de benimle birlikte 4 öğrenci daha şiddet gördü." diye konuştu.

Büyükçekmece\'de Okul Müdürü Öğrenci ve Velilere Şiddet Uyguladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece'de Okul Müdürü Öğrenci ve Velilere Şiddet Uyguladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement