Çakıllar İmam Hatip Ortaokulu'ndan Başkan Akkaya'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çakıllar İmam Hatip Ortaokulu'ndan Başkan Akkaya'ya Teşekkür Ziyareti

Çakıllar İmam Hatip Ortaokulu\'ndan Başkan Akkaya\'ya Teşekkür Ziyareti

Konya’nın Akşehir ilçesi Çakıllar Vali Kemal Katıtaş İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğrencilerinden oluşan heyet, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret ederek okullarına sağladığı katkılar için teşekkür etti.

15.06.2016 16:40

Konya'nın Akşehir ilçesi Çakıllar Vali Kemal Katıtaş İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğrencilerinden oluşan heyet, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret ederek okullarına sağladığı katkılar için teşekkür etti.

Ziyarete; Çakıllar Vali Kemal Katıtaş İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Orhan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ziyarette Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel de hazır bulundu. Çakıllar'daki eski belediye binasının İmam Hatip Ortaokulu olarak kendilerine tahsis edilmesi ve okullarındaki tefrişat konusundaki desteklerinden dolayı Başkan Akkaya teşekkür eden öğrenciler, Başkan Akkaya'ya çiçek takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizerek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli ve dini değerlerine sahip bir şekilde yetişmesi için belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Akkaya, öğrenciler ve okul idarecileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakıllar İmam Hatip Ortaokulu'ndan Başkan Akkaya'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement