Çamaş Kaymakamlığı'ndan Sosyal Devlet Projesi - Son Dakika
Yerel

Çamaş Kaymakamlığı'ndan Sosyal Devlet Projesi

Çamaş Kaymakamlığı\'ndan Sosyal Devlet Projesi

Ordu’nun Çamaş ilçesinde “Yaz Kış Odamdayım, Dersimin Başındayım” Projesi ile 50 öğrenciye ders çalışma masası ve sandalye hediye edildi.

06.04.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Çamaş ilçesinde "Yaz Kış Odamdayım, Dersimin Başındayım" Projesi ile 50 öğrenciye ders çalışma masası ve sandalye hediye edildi.

Çamaş Kaymakamlığı, Çamaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nce yürütülen "Yaz Kış Odamdayım Dersimin Başındayım" Projesi kapsamında ilçemizdeki 50 başarılı öğrenciye çalışma masası ve sandalye hediye edildi.

Çamaş ilçesi Edirli - Kocaman İlkokulu-Ortaokulu Müdürlüğü'nce hazırlanan projenin amacı, bölgenin kış şartları ile maddi imkansızlıklar nedeniyle ailesiyle yaz ve kış aynı odada kalan ders çalışma masası olmayan başarılı öğrencilere düzenli bir ders çalışma odası kurmak.

İlçe öğrencilerinin başarılarına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen projede öğrencilerin ders çalışma masalarının dağıtımını Çamaş Kaymakamı Hasan Gökpınar, Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay, Çamaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, Çamaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Ayşe Özcan ve okul müdürleri gerçekleştirdiler.

Çamaş Kaymakamı Hasan Gökpınar programda yaptığı açıklamada, "Ders çalışma masası ve sandalyelerinin öğrencilere hayırlı olması ve başarılarının artmasına katkıda bulunur inşallah" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamaş Kaymakamlığı'ndan Sosyal Devlet Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement