Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü Sporcuları Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü Sporcuları Sertifikalarını Aldı

Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü Sporcuları Sertifikalarını Aldı

Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü öğrencileri kurs bitirme sertifikalarını Biga'nın Kemer köyünde bulunan Antik Şehir Parıon'da aldı.

30.07.2013 14:31  Güncelleme: 14:54

Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü öğrencileri kurs bitirme sertifikalarını Biga'nın Kemer köyünde bulunan Antik Şehir Parıon'da aldılar.

Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü, Karabiga ve Çanakkale Yelken Okullarında her yıl düzenlemiş olduğu kurslardan temel yelken ve rüzgar sörfü eğitimini tamamlayan 1. dönem öğrencileri kurs bitirme sertifikalarını Biga'nın Kemer Köyünde bulunan Antik Şehir Parıon'da aldılar. İÇDAŞ sponsorluğunda devam eden kazılarda arkeologlar eşliğinde Parıon'u gezen öğrenciler daha sonra İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. tesislerinde ziyaret ettiler. Ziyarette, İÇDAŞ Çelik Tesisleri Direktörü Fuat Erkan Tekin, İÇDAŞ Elektrik Tesisleri Direktörü Ali Kemal Türker katıldı. Öğrenciler, balık yetiştirme tesisi, reverse osmos enerji üretim tesisi, çelikhane, tersane ve besi çiftliğini yetkililer eşliğinde ilgiyle gezerek bu çalışma alanlarının işleyişi hakkında bilgiler aldılar. Öğrenciler daha sonra Ç.T.S.O Çanakkale Evi ziyaretiyle devam ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü Sporcuları Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement