Esenyurt'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı törenle kutlandı - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı törenle kutlandı

Esenyurt\'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi\'nin 109. yılı törenle kutlandı

Esenyurt'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla düzenlenen törende, Atatürk anıtına çelenk sunuldu ve öğrencilerin hazırladığı gösteriler izlendi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, törene katılanlar arasındaydı.

18.03.2024 14:52  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ardından katıldığı anma programında öğrencilerin hazırladığı gösterileri izledi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Esenyurt'ta tören düzenlendi. İlk olarak, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Törene Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Garnizon Komutanlığı adına Hava İkmal Albay Mahir Sinan Çelenk, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, gaziler, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, şehitler adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Tören, Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından Başkan Bozkurt, ilçe protokolü ile birlikte Esenyurt Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen anma programına katıldı. Başkan Bozkurt, programda öğrencilerin hazırladığı Çanakkale Zaferi'ni anlatan gösterileri izledi. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 109 yıl önce bu topraklar için canlarını ortaya koyan şehitlerin ve Çanakkale ruhunun anlatıldığı gösterilerde izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Esenyurt'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı törenle kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement