Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde Kariyer Günleri - Son Dakika
Yerel

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde Kariyer Günleri

Çankırı Karatekin Üniversitesi\'nde Kariyer Günleri

Yapımcı ve Yönetmen Hasan Yıldız, Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin düzenlediği “Kariyer Sohbetleri” adlı seminerde öğrencilerle buluştu.

22.10.2015 11:39

Yapımcı ve Yönetmen Hasan Yıldız, Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin düzenlediği "Kariyer Sohbetleri" adlı seminerde öğrencilerle buluştu.

Uluyazı Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu'ndaki programa Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Yıldırım ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminer Hasan Yıldız'ın özgeçmişinin de yer aldığı sinevizyon gösterimi ile başladı. Fırsat buldukça gençlerle buluşmaya çalıştığını ve hayattaki tecrübelerini onlara aktarmaya çalıştığını dile getiren Hasan Yıldız, "Hayatta her şeyin başarılabileceği ve değiştirilebileceğini, fakat insanın kendisinin değişmemesi ve geçmişini asla unutması gerekir" diye konuştu.

Kariyer basamaklarını hızla tırmanırken çektiği zorluklara rağmen hiçbir zaman yılmadığını ve nereden geldiğini de asla unutmadığını anlatan Yıldız, ilk işinin daktilo tamirciliği olduğunu daha sonra okul kantini işlettiğini söyledi.

'Hiçbir şeyiniz olmasa bile dik durmalısınız' diyen Yıldız, hayatta yalnız olduğumuzu ve güçlü olunması gerektiğini, insanlara ön yargılı yaklaşılmaması gerektiğini, ayrıca herkesin iç dünyasında ne yattığını bilinemeyeceğini dile getirdi.

Daha önce de Kripteks Yarışması için Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne gelen Yıldız, düzenlenen yarışmada birinci olan öğrenci Bahadır Kaan Koca'yı sahneye davet ederek göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti.

Seminer, öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle son buldu. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde Kariyer Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement