Çay'a Baraj Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Çay'a Baraj Müjdesi

Çay\'a Baraj Müjdesi

Çay İlçe Belediye Başkanı Ali Yakut, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu'nun 107 metre yüksekliğindeki Çay Barajı projesinde sona gelindiği müjdesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

14.08.2013 11:53

Çay İlçe Belediye Başkanı Ali Yakut, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun 107 metre yüksekliğindeki Çay Barajı projesinde sona gelindiği müjdesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Başkan Yakut, bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Çay ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette müjdeyi veren Bakan Eroğlu'nun, yapılacak olan baraj için Yüksek Planlama Kurulu'ndan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan kararla son aşamaya gelindiğini kaydettiğini hatırlattı. Bayramda verilen bu müjdenin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Ali Yakut, projenin başta çiftçiler olmak üzere birçok alanda gelir sağlayacak bir proje olduğunu ifade etti. Yıllardır bu müjdeyi de beklediklerini ifade eden Başkan Yakut, "Baraj ile birlikte ilçemize bağlı beldelerde gerçekleştirilecek olan tarımsal kapalı sistem sulama projeleri ile de artık bölge çiftçilerimiz su peşinde koşmayacaklar. Projelerde emeği geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere herkese teşekkür ederiz" dedi.

Çay İlçe Belediye Başkanı Ali Yakut, Bakan Eroğlu'nun, söz konusu Çay Barajı için 2 Eylül tarihinde mali teklif alınacağını ve tekliflerin değerlendirilmesinin ardından ise Çay Barajı inşaatının başlayacağını kaydettiğini de belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çay'a Baraj Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement