Celalettin Güvenç, Mağaza Açılışı ve Anadolu Ateşi Gösterisine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Celalettin Güvenç, Mağaza Açılışı ve Anadolu Ateşi Gösterisine Katıldı

Celalettin Güvenç, Mağaza Açılışı ve Anadolu Ateşi Gösterisine Katıldı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, bir Alışveriş Merkezinde mağaza açılışına ve Anadolu Ateşi gösterisine katıldı.

22.12.2013 22:33

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, bir Alışveriş Merkezinde mağaza açılışına ve Anadolu Ateşi gösterisine katıldı.

Mağaza açılış kurdelesini kesen Celalettin Güvenç, mağazayı gezerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Girişimci aileyi kutlayan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'ya yapılan her türlü yatırımdan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Şehre yeni mağazaların açılması bizi mutlu ediyor. Girişimci kardeşimizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir yerde güzel bir mağaza açtınız. Allah muvaffak eylesin, bol kazanç temennisi diliyorum" dedi.

Mağaza sahibi Paşa Demirbilek ise, amaçlarının hizmet olduğunu belirterek, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç'in açılışa katılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Mağaza açılışının ardından Anadolu Ateşi Gösterisine geçen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, gösteriyi izledi. Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya tarafından Celalettin Güvenç'e katılımlarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Öte yandan Anadolu'nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alıntıların yer aldığı Anadolu Ateşi gösterisi, birçok yöreden derlenmiş halk dansı figürü ve halk müziğinin harmanladığı gösteri sunuldu.

Anadolu Ateşi gösterisine AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç'in yanı sıra; Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Akçakale Kaymakamı Soner Zeybek, Harran Kaymakamı Selami Yazıcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve çok sayıda izleyici katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Celalettin Güvenç, Mağaza Açılışı ve Anadolu Ateşi Gösterisine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement