Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Korkmaz'dan Taraftara Sitem - Son Dakika
Yerel

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Korkmaz'dan Taraftara Sitem

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Korkmaz\'dan Taraftara Sitem

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda evinde Yenibosnaspor’a mağlup olarak haftayı mağlubiyet ile tamamlayan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz maç hakkında açıklamalarda bulundu.

31.01.2014 10:29

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda evinde Yenibosna spor'a mağlup olarak haftayı mağlubiyet ile tamamlayan Çerkezköyspor'da Başkan Ahmet Korkmaz maç hakkında açıklamalarda bulundu. Yenibosnaspor'a mağlup oldukları için üzgün olduklarını kaydeden Korkmaz " Rakibimiz ilk devre iki kez geldi ve iki gol buldu. Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı indirme adına pozisyon bulduk ama değerlendiremedik" diye konuştu.

Kendilerini istifaya davet eden taraftarlara tepki gösteren Korkmaz "Karşılaşmanın ardından bazı kendini bilmez kişiler bana, yönetime ve futbolculara yönelik küfürlü söylemlerde bulundu. Bu olumsuz tezahüratları yapan kişileri kınıyorum. Kendini bilmez 3-5 kişinin söylemleri ile hareket edecek değilim" açıklamasında bulundu.

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği basın toplantısı ile Yenibosnaspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirdi. Kulüp binasında düzenlenen toplantıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, "Yenibosnaspor karşılaşmasına üç puan ile çıktık. Serkan ve Şafak'dan yoksun olmak bizi oldukça etkiledi ancak maça gerçekten çok iyi başladık. Oyunu tamamen rakip sahaya yıkmamıza rağmen yakaladığımız gol pozisyonları bir türlü değerlendiremedik. İlk yarı kalemize konuk ekip iki kez geldi ve iki farklı skor yakaladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise moralsiz bir şekilde farkı indirmeye çalıştık. Forvet oyuncumuz Zülküf yine çok önemli bir pozisyonu daha harcadı. Belki o pozisyon gol olsaydı sahadan beraberlikle ayrılabilirdik. Daha sonra kalemizde ciddi pozisyonlar verdik ve sonucunda kalemizde bir gol daha görerek karşılaşmadan da 3-0 mağlup ayrıldık" dedi.

Ahmet Korkmaz "Bundan sonraki karşılaşmalarda ve özellikle kendi evimizdeki karşılaşmalarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Artık Yenibosnaspor karşılaşmasını unuttuk. Önümüzde düşünmemiz gereken daha önemli karşılaşmalar var. İnşallah gelecek maçlarda yakaladığımız pozisyonları gole çeviririz.

4 yıllık dönemde hiçbir zaman siyasetin içinde yer almadığını anımsatan Korkmaz, "Benim babam da aday olsa dahi, siyaset ile sporu birbirine karıştırmaya niyetimiz yoktur. Biz Çerkezköyspor olarak asla siyasetin içinde olmayız. Karşılaşmanın ardından bazı kendini bilmez kişiler bana, yönetime ve futbolculara yönelik küfürlü söylemlerde bulundu. Bu olumsuz tezahüratları yapan kişileri kınıyorum. Kendini bilmez 3-5 kişinin söylemleri ile hareket edecek değilim. Emniyet personelimiz o kişilere gereken müdahaleyi yaptı. Haklarında gerekli işlem yapılıyor. Bu kişiler stada bir daha alınmayacak. Biz büyük zorluklarla görev yapıyoruz. Bizden daha iyisini bulurlarsa getirsinler. İyi birini bulurlar ise biz hemen görevi bırakabiliriz. Yoksa yalan yanlış söylemlerle bu işler olmaz" ifadesini kullandı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Korkmaz "Belediye Başkanımız Ali Ertem, kulübümüze gerçek anlamda tek destek olan kişidir. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz yemekte bizlere destekte bulunan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'a, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay'a, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek'e, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal'a, Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan'a ve Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker'e, Çerkezköyspor eski başkanlarından Salih Yılmaz'a, Tekirdağspor Eski Başkanı Gürsel Erbap'a, ve Sultangazispor Yönetimi'ne teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yemeğin organize edilmesinde emekleri olan Akkardeşler İnşaat'ın sahibi İrfan Ak'a, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'a, Optimed Hastanesi'ne, Özel Çerkezköy Hastanesi'ne ve Atılım Beton'a da teşekkür ediyorum. Yemeğimiz keşke daha geniş katılımlı olsaydı. Çerkezköy'de spor yok, sosyal aktivite yok diyenleri de bu yemekte görmek isterdik" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Korkmaz'dan Taraftara Sitem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement