Çeşme'de Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Çeşme'de Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi

Çeşme\'de Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi

İzmir'in Çeşme ilçesinde, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle özel çocuklar için etkinlikler düzenlendi. Çeşme'deki tarihi Aya Haralambos Kilisesinde düzenlenen programda, özel çocuklar ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi.

22.03.2024 14:37  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme ilçesinde, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle özel çocuklar için etkinlikler düzenlendi.

Çeşme'deki tarihi Aya Haralambos Kilisesinde, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen program ilgi gördü. Etkinlikte, özel çocukların yüzleri animatörler tarafından boyanırken, çeşitli ikramlarda yapıldı. Boyama atölyelerinin yanı sıra programda, Drama Eğitmeni Lider Hepgenç tarafından kitap atölyesi etkinliği de yapıldı. Yine Drama Eğitmeni Eylem Yılmaz da, 'çocuklara sağlıklı sınırlar koymak' ve 'özel gereksinimli ebeveyn olmak' konulu bir söyleşi ve aile atölyesi de gerçekleştirdi. Çocuk şarkılarının da söylendiği etkinliklerde, özel çocuklar ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi. Programa; Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve eşi Nuriş Oran da katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşme'de Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement