CHP Balıkesir Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

CHP Balıkesir Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

CHP Balıkesir Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

CHP, Balıkesir belediye başkan adaylarını tanıttı.

17.01.2014 14:01

CHP, Balıkesir belediye başkan adaylarını tanıttı.

CHP il binasında düzenlenen toplantı ile merkez ilçe adayları basına tanıtıldı. CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Balıkesir milletvekilleri Haluk Ahmet Gümüş, Namık Havutça, Nedret Akova, CHP büyükşehir belediye başkan adayı Sami Sözat, Karesi adayı Ender Biçki ile Altı Eylül adayı Mehmet Ali Çiçek'in katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi. Geçirdiği kaza sonucu ayağı kırılan İl Başkanı Mavuk, göze geldiğini söyleyerek 'gözü olanın gözü çıksın' dedi.

Mavuk, "Büyükşehir belediye başkan adayımız Sami Sözat ile yeni bir güç aldık. Biz hep birlikte büyükşehiri de alacağız, ilçeleri de. Hiç kimse aramıza nifak sokamayacak. Köylü, işçi, esnaf demeden, işveren ve tüketici ile 30 Mart seçimlerinde Karesi'de Ender Biçki, Altı Eylül'de Mehmet Ali Çiçek ve Büyükşehir'de Sami Sözat belediye başkanlığı koltuğunda oturacak" dedi.

Sözat, Türkiye'nin kaosa doğru sürüklendiğini ileri sürerek, "Bizim birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmaya gücü yetmeyecektir. Biz hizmet için talibiz. Memleketin kötü gidişatı konusunda endişelerimiz var. 30 Mart seçimleri ile ülkenin geleceğini teminat altına almak istiyoruz" diye konuştu.

CHP Altıeylül belediye başkan adayı Mehmet Ali Çiçek, çalışma zamanı olduğunu belirterek, "Türkiye'nin meclisinde olan her şeyi tüm şeffaflığı ile anlatmalıyız. Balıkesir'de bir önceki seçimde sandığa gitmeyen oylar 85 bin idi. Teker teker dolaşarak bu kayıp oyları kazanmalıyız ve ülkenin gerçeklerini bu insanlara anlatmalıyız" dedi.

Karesi belediye başkan adayı Ender Biçki ise seçim dönemi ile ilgili somut çalışmalarını anlattı. Biçki, "Türkiye'de eğitim sistemi öğrenci velilerinin sırtına yüklenmiş durumdadır. Belediye başkan adayı olarak okul aile birliği yönetimleri ile toplantı yapacağım. Seçildiğim takdirde okullar ile ilgili projelerimi kendilerine anlatacağım. Karesi Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden belediye için yapılan tüm harcamaları tek tek yazacağım. Vatandaşlar paranın nereye harcandığını görecekler. Türkiye temiz siyasetçi istiyor, biz bu ihtiyaca cevap vereceğiz. Son olarak belediye başkanı seçilmeden önce mal varlığımı açıklayacağım. Hizmet süresinin sonunda mal varlığımı tekrar açıklayacağım" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Balıkesir Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement