CHP'li Vural'dan Denizlilere Teşekkür - Son Dakika
Yerel

CHP'li Vural'dan Denizlilere Teşekkür

CHP\'li Vural\'dan Denizlilere Teşekkür

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, "Bana ve CHP'ye inanan güvenen ve oy verecek olan tüm Denizlililere teşekkür ediyorum." dedi.

28.03.2014 17:45  Güncelleme: 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, "Bana ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne inanan güvenen ve oy verecek olan tüm Denizlililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural yaptığı açıklamada, "Çok yorulduk. Ülke olarak, Denizli olarak, Pamukkale olarak yorulduk ama seçim temposundan değil. Yaşadığımız gerilimden, sıkıntıdan, güvensizlikten, kamplaşmadan, ayrımcılıktan, kavgadan yorulduk. İnşallah tüm bunlar 30 Mart akşamı geride kalacak" diye konuştu.

Pamukkale'nin yanı sıra Merkezefendi'den de gelen sonuçların kendisini bir kat daha mutlu ettiğini dile getiren Vural, "Allah'ın izniyle merkezdeki 2 büyük ilçede de halk iktidara gelecek. Bana ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne inanan, güvenen ve oy verecek olan tüm Denizlililere teşekkür ediyorum. 30 Mart'tan sonra Denizli'de yeni bir dönem başlayacak" dedi.

Vural, seçmenin vatani görevini 30 Mart günü sandıkta yerine getireceğine dikkat çekerken, "Beni, bu kardeşinizi nasıl bağrınıza bastıysanız, 30 Mart'ta da önünüze konulan 3 oy pusulasında da evet mührünü altı okun bağrına basmanızı istiyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Vural'dan Denizlilere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement