CHP'li Vural Sanayicilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Vural Sanayicilerle Buluştu

CHP\'li Vural Sanayicilerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural iş adamlarıyla buluşarak projelerini anlattı.

11.03.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural iş adamlarıyla buluşarak projelerini anlattı.

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, Denizli Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla bir araya geldi. Karahayıt'taki 10 yıllık başkanlık süresinde yaptıklarını ve projelerini anlatan Vural, öncelikle çalışan kesimi rahatlatacaklarını belirtirken, turizm geliştirme projelerini de anlattı.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı Arif Balkanay da gelir dağılımındaki adaletsizlikten sözederek, belediyelerin sosyal adaleti sağlamakla görevli olduğunu belirtti.Balkanay, kültür ve turizm merkezli bir kalkınma planı çerçevesinde Leodikya'yı inanç ve sağlık turizm merkezi haline getireceğini söyledi.

Yeni bir dönem başlataklarını belirten CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan ise, "Modern bir Denizli kurmak istiyoruz. Büyük düşünüyoruz. Geleceğin, 100 yıl sonrasının Denizli'sini planlıyoruz. 2005 yılında verilmeyen teşvikle duran ve 2008'deki krizle gerileyen sanayimizi, önce önündeki engelleri kaldırarak, ardından da Denizli'nin hevesleri kırılan sanayicisinin hevesini ve cesaretini onlara tekrar kazandırarak şahlandıracağız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Vural Sanayicilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement