CHP'nin 91. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

CHP'nin 91. Kuruluş Yıl Dönümü

CHP\'nin 91. Kuruluş Yıl Dönümü

CHP'nin 91. kuruluş yıl dönümü Sinop'ta da törenlerle kutlandı.

09.09.2014 15:35

CHP'nin 91. kuruluş yıl dönümü Sinop'ta da törenlerle kutlandı.

CHP İl Başkanlığı tarafından İskele Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Başkanı Mustafa Acun, eski CHP Sinop Milletvekili Özer Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Karadeniz ile partililer katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından konuşan İl Başkanı Mustafa Acun, "Başta Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Cumhuriyet şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum. Türk halkının bağımsız, özgür, onurlu bir ulus olarak yaşaması için mücadele etmiş, emperyalizme tarihinin en büyük dersini vermiş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu, büyük devrimci ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin 91. kuruluş yıl dönümüne erişmenin mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Acun, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün bir kez daha kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk  başta olmak üzere yol arkadaşlarını ve genel başkanlarımızdan üyelerimize kadar Cumhuriyet Halk Partimize emek veren tüm partililerimizi saygı ve  şükranla anıyor, minnet duygularımı ifade ediyorum. Yıllardır aynı inanç ve kararlılıkla, cumhuriyetimizin temel ilkelerinden hiçbir zaman ödün vermeyen, bağımsızlığın, özgürlüğün, laik Cumhuriyetin ve geleceğimizin güvencesi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin 91. kuruluş yıl dönümünü kutlar, 9 Eylül 1923'te yakılan ışığın aydınlığında, coşku ve azimle Cumhuriyet Halk Partisi'ni  iktidara taşıyacak olan tüm örgüt üyelerimize ve yüreği bu memleket için çarpan tüm vatandaşlarımıza  sevgi ve saygılarımı sunarım." - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'nin 91. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement