CHP'nin Didim Adayı Atabay İlk Kez Partililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Didim Adayı Atabay İlk Kez Partililerle Buluştu

CHP\'nin Didim Adayı Atabay İlk Kez Partililerle Buluştu

CHP MYK ve PM kararı ile Didim Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen CHP Didim Belediye Başkan adayı Ahmet Deniz Atabay ilk kez partililer ve Didimlilerle buluştu.

12.02.2014 16:30

CHP MYK ve PM kararı ile Didim Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen CHP Didim Belediye Başkan adayı Ahmet Deniz Atabay ilk kez partililer ve Didimlilerle buluştu.

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Deniz Atabay, ilçe binası önünde düzelendi. Basın açıklaması öncesinde Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'nın seçim bürosunun da ilçe binasının karşısında olması nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alırken, Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne ait bir otobüs Çevik Kuvvet ekibi de takviye olarak Didim'e geldiği görüldü. Basın açıklaması CHP'li Meclis üyeleri Ercan Atasoy, Salih Bankoğlu, Serdar Topal ve İbrahim Eray, CHP Didim Eski İlçe Başkanı Mustafa Bekar, CHP Didim İlçe Eski kadın kolları başkanı Zehra Bankoğlu, CHP Belediye Meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Deniz Atabay, kendisini tanıtmak amacıyla burada bulunduğunu belirterek "Önemli olan nerede durduğunuz değil, kimlerle beraber olduğuz ne anlatmak istediğiniz, sizin anlatmak istediğiniz kitlenin ne anladığı yada ne anlamadığı ve onların ne düşündüklerini sizin anlamanızdır. Bu görev bize tebliğ edildi. Zaten biz tanımayan olabilir ismen tanıyan olabilir, ismen tanıyan yoktur. Ben 1989 yılında bu yana Didim'de yaşayan turizmle uğraşan bir insanım. Geldiğim günden beridir Didim'in gelişmesi için düzgün gelişmesi için gerek kişisel olarak, gerekse sivil toplum örgütleri içerisinde bu görevlerde kendini ifa etmeye çalışmış sizin aranızdan bir vatandaşım. Son 8 yıldır Didim Turizm Derneği Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu süreç içerisinde Didim'imizin turizmini geliştirmek için çeşitlendirmek için çeşitli çalışmalara yaptık. Turizm Derneği sitemize giren bunları ne olduğunu görebilir. Şimdi yeni bir süreç başlıyor. Bugüne kadar CHP bünyesinde Didim'e hizmet etmiş gelmiş geçmiş ve şu an hizmetine devam eden tüm kadrolara ve en üst düzey yöneticilerine sizlerin adına büyük içtenliğimle teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki görevlerinde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum. İnanın hepinizin gözlerinin içine bakarak bunu söylemek isterim; bu lafta ne bir slogansı taraf vardır ne de bir riya vardır. Bu tamamen kalbimin en derin duygularıdır. Bunu bu şekilde hissetmenizi ve kabul etmenizi istiyorum. Bu belediye için kim ne taş üstüne taş koyduysa hangi aksaklıkları düzelttiyse, zaten tarih onu kendi süreci içerisinde yargılayacaktır; başarılıysa başarısını ödüllendirecektir; başarısızsa da ona gerekli dersi verecektir. Bu iş bize düşmez bu iş tarihin işidir" dedi.

"GÜN KAVGA, ÇELİŞKİ VE AYRILIK GÜNÜ DEĞİLDİR"

Atabay, konuşmasında partililere birlik ve beraberlik mesajı vererek "Gün beraber olma günüdür. Gün kavga, çelişki ve ayrılık günü değildir. Zaten böle bir sürecin içerisinde olduğumuzu ilçedeki hiçbir kişinin veya grubun böle bir düşünce içerisinde olduğunu zannetmiyorum. Bundan sizde emin olabilirsiniz. Muhakkak siyaset bir mücadeledir. Bu mücadelenin arkasından görev gelir. Bu mücadele bir şekilde yapılmaktadır; yapılacaktır. Gün bugündür; hep beraber ilçemizi kalkındırmak için çalışacağız. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu bu son ortam içerisinde çektiğimiz eziyet içerisinde yarına güvenle bakamadığımız bugünlerde emin olun ki birlikteliğimizi el ele olarak daha da kuvvetlendirip sadece ilçemiz için değil tüm ülkemiz için tüm insanlarımız için ne yapabiliyorsak elimizden ne geliyorsa hangi platformda hangi seviyede nerede mücadele etmemiz gerekiyorsa, onunla mücadele etmemiz gerekiyor. Bu mücadeleyi yapmamız gerekiyor. İnanın akşam yatıp sabah kalktığımızda çok değişik ortamlarda değişik gündemlerle kalkan bir ülke bir saat içerisinde değişine tüm ekonomik veriler,tüm siyasal yaşam, insanların yaşam güvencesi olmayan bir ortam. Bu ülke buna layık değil. Bizlerde buna layık değiliz. Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği, muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için çalışmamız gereken bir dönemde batı ülkeleri ile aramızdaki mesafeyi kapatmamız gereken bir dönemde, biz geriye istannap dönemine gitmeye heveslenirsek biz mücadeleyi kaybederiz. Dönelim ilçemize bugüne kadar herkes buraya hizmet verdi. Ben bu ilçeye geldiğimde nüfus 2500 idi şimdi 65 bin..Yani 22-24 yıllık bir süre içerisinde insanların hayatında belki önemlidir ama ilçelerin hayatında bu kadar uzun bir zaman değildir. Bu kadar kısa bir süre içerisinde bu kadar hızlı şekilde büyüyüp ama o oranda ona paralel olarak az gelişen ilçe maalesef başka bir yerde yok. Biz belki turizm kenti olmamış olsaydık turizm ilçesi olmamış olsaydık belki bu kabul edilebilirdi. Ama bizim ilçemiz Aydın'ın herhangi bir ilçesi gibi Türkiye'nin içerisinden göç alan bir ilçe değil burası;bu yere Dünyanın ve Avrupa'nın her ülkesinden turist geliyor. Biz onların geldiği ülkelerdeki en az standardı ve kültür seviyemizi medeni seviyemizi onlara göstermek zorundayız. Son zamanlarda özellikle 1 yıldır yapılan çalışma takdire şayendir; bu açığa kapamaya yönelmiştir, bunu da takdir ediyorum" diye konuştu.

Atabay, konuşmasının ardından bazı katılımcıların sorularını yanıtlayarak, basın toplantısı sonrasında ilçe binasına çıktı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Didim Adayı Atabay İlk Kez Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement