CHP Pamukkale Adayı Vural'a Adnan Keskin'den Destek - Son Dakika
Yerel

CHP Pamukkale Adayı Vural'a Adnan Keskin'den Destek

CHP Pamukkale Adayı Vural\'a Adnan Keskin\'den Destek

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural'a, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin büyük destek veriyor.

10.03.2014 10:20  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural seçim çalışmalarına devam ederken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Vural'a büyük destek veriyor.

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural'a alan çalışmalarında en önemli destek CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'den geliyor. Başkanlık yarışında, CHP'nin Denizli adaylarının çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla Denizli'de bulunan Keskin, sabah saatlerinde CHP'nin adayları Vural ve Balkanay'la birlikte bir araya geldi.

Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural ve Merkezefendi Belediye Başkan adayı Arif Balkanay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'le birlikte Sevindik Araba Pazarı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Sevindik Mahallesi sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı Arif Balkanay vatandaşlardan destek istedi.

İstiklal Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafı da ziyaret eden Vural ve Keskin, bölge esnafının sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Pamukkale Adayı Vural'a Adnan Keskin'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement