Çin'den Kocaeli'ye Kağıdın Öyküsü - Son Dakika
Yerel

Çin'den Kocaeli'ye Kağıdın Öyküsü

Çin\'den Kocaeli\'ye Kağıdın Öyküsü

Kocaeli Büyükşehir’in yeni yayını “Çin’den Kocaeli’ye Kağıdın Öyküsü”, 6. Kocaeli Kitap Fuarı’nda tanıtıldı.

18.05.2014 17:18

Kocaeli Büyükşehir'in yeni yayını "Çin'den Kocaeli'ye Kağıdın Öyküsü", 6. Kocaeli Kitap Fuarı'nda tanıtıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 6. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 'Çalışınca Oluyor' kitabını imzaladı. Büyükşehir'in yayınları arasında yer alan Prof. Dr. Emre Dölen'in kaleme aldığı 'Çin'den Kocaeli'ye Kağıdın Öyküsü' kitabının tanıtımı da yapıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin kültür yayınları arasına Prof. Dr. Emre Dölen imzalı 'Çin'den Kocaeli'ye Kağıdın Öyküsü' kitabı da katıldı. Büyükşehir'in SEKA Kağıt Müzesi'nin danışmanlığını da üstlenen Prof. Dr. Dölen kitabında 'kağıdın bulunuşu, kağıt üretiminin gelişimi, Osmanlı döneminde Türkiye'de kağıt üretimi ve Cumhuriyet döneminde kağıt üretimi' gibi konuları ele aldı.

Kitap Fuarı'ndaki Büyükşehir standında gerçekleşen tanıtımda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, kitapların medeniyetin kaynağı olduğunu vurguladı. Kocaeli Kitap Fuarı'nın Türkiye'de örnek ve model olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli halkının Kitap Fuarı'na gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ediyorum. Yeni yayınımızda emeği geçen Prof. Dr. Dölen'e teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Başkan Karaosmanoğlu 'Çalışınca Oluyor' kitabını, Prof. Dr. Dölen ise 'Çin'den Kocaeli'ye Kağıdın Öyküsü' kitabını imzaladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çin'den Kocaeli'ye Kağıdın Öyküsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement