Çınar'dan İmam Hatip Lisesini Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çınar'dan İmam Hatip Lisesini Ziyaret

Çınar\'dan İmam Hatip Lisesini Ziyaret

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, okul ve kurumların durumlarını yerinde görmek, eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi almak, yeni eğitim anlayışı ile ilgili paylaşımlarda bulunmak, öğretmen ve öğrencilerin motivasyonlarını üst seviyeye çıkarmak amacıyla yaptığı okul ziyaretleri çerçevesinde Muğla Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

24.12.2013 10:53

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, okul ve kurumların durumlarını yerinde görmek, eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi almak, yeni eğitim anlayışı ile ilgili paylaşımlarda bulunmak, öğretmen ve öğrencilerin motivasyonlarını üst seviyeye çıkarmak amacıyla yaptığı okul ziyaretleri çerçevesinde Muğla Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Okulun fiziki yapısı, devamsızlık durumu ve eğitim olanakları hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Çınar, onların isteklerini ve sorunlarını dinledi. Okuldan ve öğrencilerinden büyük başarılar beklendiğini, öğrencilere rehberlik eden öğretmenlerimizin de daha çok gayret göstermelerini istedi. Okulun pansiyonunu ve yemekhanesini ziyaret eden Müdür Çınar, öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çınar'dan İmam Hatip Lisesini Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement