Cingil'den Kırılması Zor Rekor - Son Dakika
Yerel

Cingil'den Kırılması Zor Rekor

Cingil\'den Kırılması Zor Rekor

Yenişehir önceki dönem Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Bursa’daki tüm AK Parti kongrelerine katılarak kırılması güç bir rekora imza attı.

22.02.2015 17:30

Yenişehir önceki dönem Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Bursa'daki tüm AK Parti kongrelerine katılarak kırılması güç bir rekora imza attı.

Milletvekilliği aday adaylığı için yeniden belediye başkanlığına aday olmayan Cingil "AK Parti'nin yapılan bütün ilçe kongreleri, gençlik kolları ve kadın kolları dahil bütün seçimlere katılarak kırılması güç bir rekora imza atmış oldu. Geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığını dosyasını AK Parti Bursa İl Başkanlığına teslim eden, Cingil, "Öncelikle yapılacak olan genel seçimlerin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Partimiz kurulduğu günden itibaren genel merkezimizin ve genel başkanımızın verdiği bütün görevleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştık. Artık ilçemizin Ankara'da TBMM'de temsil edilmesinin zamanın geldiğini düşünüyorum. İnşallah bir arkadaşımız ilçemizi milletvekili olarak temsil eder" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cingil'den Kırılması Zor Rekor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement