Dalgıç Böbrek Vakfının 17. İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Dalgıç Böbrek Vakfının 17. İftar Yemeğine Katıldı

Dalgıç Böbrek Vakfının 17. İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, eşi Münevver Dalgıç ile beraber Türkiye Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesi'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

21.07.2013 16:34

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, eşi Münevver Dalgıç ile beraber Türkiye Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesi'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

İftara Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük, Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, mütevelli heyeti, vakıf üyelerinin ve diyaliz hastalarının yoğun ilgi gösterdiği yemekte konuşan Şube Başkanı Ülkü Eşkinat yemeğe katılan ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Yemekte duayı yaptıran Müftü Gürlen "İftar sofraları asla dönmenin bir vesilesidir. İnsanların dertlerine derman olanın Allah ta dertlerine derman olur" dedi.

Yemekte ayrıca, vakfa destekleri olan hayırsever işadamlarından Ayla ve Nihat Zengin'e Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik'e de Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç tarafından vakıfın hazırladığı plaketler takdim edildi. Dalgıç ta Türk Böbrek Vakfını özverili ve insanlığa yararlı çalışmalarından dolayı dernek yetkililerini kutladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalgıç Böbrek Vakfının 17. İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement