Denizli'de Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Denizli\'de Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Denizli’de Fatih Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet dağıtıldı.

21.10.2015 12:30

Denizli'de Fatih Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet dağıtıldı.

Denizli'de, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet dağıtımı yapıldı.

Tablet bilgisayar dağıtımı dolayısıyla Merkezefendi İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesinde konferans salonunda düzenlenen törene Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü AdemKılınç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Taylan, Hayırsever İbrahim Cinkaya, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Denizli Türkiye'deki 81 il arasında her alanda olduğu gibi eğitim öğretim alanında da başarısını sürdürüyor. Sevgili gençler bugün çok önemli bir program için buradayız. Bu hizmetlerin hepsi sizin için yapılıyor. Çok okumalısınız. Çok çaba sarf etmelisiniz. Araştıran, kendini geliştirenbireyler olmadığınız sürece üniversite bittikten sonra işsizler ordusuna katılırsınız. Bugün 4 bin 478 tablet dağıtıyoruz. Bu tabletlerimizle eğitim öğretim amaçlı olarak başarımızı artırmayı hedefliyoruz. Kendinizi teknolojik anlamda da iyi yetiştirirseniz sizi kimse tutamaz. Denizli sadece ortaöğretimde değil, okul öncesinde, ilkokulda, ortaöğretim ve mesleki eğitimde söz sahibi bir şehir. Geçen yıl başlatılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında liderliğe oynuyoruz. Geçen yıl ikinci sıradaydık" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrenci ve öğretmenlere tablet dağıttı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli'de Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement