Develi'nin Vefatı... - Son Dakika
Yerel

Develi'nin Vefatı...

Develi\'nin Vefatı...

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi'nin kalp krizi sonucu beklenmedik vefatı Adana'yı yasa boğdu.

03.05.2012 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi'nin kalp krizi sonucu beklenmedik vefatı Adana'yı yasa boğdu.

Vefat haberinin duyulmasının ardından Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Develi'nin Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki evine gittiler.

Vali Coş, burada yaptığı açıklamada, "Mülki idare değerli bir üyesini kaybetti. Adana'nın başı sağolsun. Allah rahmet eylesin. Onun çalışkanlığı, azmi genç meslektaşlarımıza örnek olacaktır. Emir büyük yerden. Hayırla anmak, dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Adana'nın değerli bir bürokratını kaybettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ailemizin önemli bir ferdini, kardeşimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin. Bütün ailesine başsağlığı diliyorum. Asla yeri doldurulamayacak, kaybının telafisi olmayacak bir insan. Sevenleri çok fazlaydı. Herkese başsağlığı diliyorum. Ailesine, Adana'ya sabırlar diliyorum. Adana ve Büyükşehir Belediyesi çok şey kaybetti." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi'nin Vefatı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement