Didim Esnaf Odası, Kastamonu Oda Başkanlarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Didim Esnaf Odası, Kastamonu Oda Başkanlarını Ağırladı

Didim Esnaf Odası, Kastamonu Oda Başkanlarını Ağırladı

Kastamonu'da faaliyet gösteren 38 Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkanlar Kurulu Toplantısı için Didim'de bir araya geldi.

01.10.2013 10:30  Güncelleme: 10:33

Kastamonu'daki Odaların Başkanlar Kurulu toplantısı için Didim'e gelen Kastamonu Terziler Odası Başkanı Şerafettin Dilekçi, Kastamonu'ya bağlı İnebolu Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ercan Kal, Kastamonu'ya bağlı Tosya Marangozlar Odası Başkanı Kamil Kara, Didim Esnaf Odasını ziyaret etti.

Kastamonu'da faaliyet gösteren 38 Oda Başkanı ve yönetim Kurulu üyelerinin başkanlar kurulu toplantısı için Didim'de bir araya gelirken 5 günlük etkinlikler kapsamında bir araya gelen Kastamonu Terziler Odası Başkanı Şerafettin Dilekçi, Kastamonu'ya bağlı İnebolu Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ercan Kal, Kastamonu'ya bağlı Tosya Marangozlar Odası Başkanı Kamil Kara, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuk oda başkanları kendilerini kabul eden ve ağırlayan Didim Esnaf Odası Başkanına teşekkür ederken, odalarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise Kastamonulu Oda başkanlarını Didim'de olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Odanın yaptığı hizmetler ve çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Samimi ortamda geçen ziyarette esnafın sorunları da ele alındı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Esnaf Odası, Kastamonu Oda Başkanlarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement