Didim Ses Genel Kurulunu Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Didim Ses Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Didim Ses Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Didim Temsilciliği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

25.01.2014 12:09

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Didim Temsilciliği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Yapılan Genel Kurulda Yürütme Kuruluna; Bülent Akın, Selçuk Altınok, Atilla Toker, Özgür Özbebit ve Deniz Yemenicioğlu seçildi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Didim Temsilciliği Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Didim Devlet Hastanesi'nde yapılan Genel Kurula; SES Aydın İl Sekreteri Suat Şahin ve sendika üyesi sağlık çalışanları katıldı. Genel Kurulun açılış konuşmasını İl Sekreteri Suat Şahin gerçekleştirirken, Aydın olarak ilk şubenin Söke'de açıldığını ve Didim'de temsilcilik açmak için mücadele verildiğini belirterek; temsilcilik açılması için emek sarf eden sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

SES Yürütme Kurulu üyelerinden Selçuk Altınok ise yaptığı konuşmada Genel Kurul yapılabilecek bir sayıya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu sayıyı daha da yukarılara taşımak istediklerini belirterek "Sendikal mücadelemizi hem kamu emekçilerinin özlük ve mali haklarının takipçisi olmak, hem de toplumsal olaylara tepki vermek, ezilen ve sömürülen insanlarımızın yanında olmak amacıyla, eylemlerimizle ve grevlerimizle sürdürmekteyiz" dedi. Sendikal mücadelenin 'üyelikle' sınırlı olmadığını belirten Altınok "Tüm üyelerimizin sendikamızı, amacımızı ve mücadelemizi işyerlerimizde ki diğer arkadaşlara anlatması, örgütlenmeye ve eylemlere destek vermesi çok önemli. Önümüzdeki süreçte bu desteği bekliyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste olarak genel kurula gidildi. SES Didim İşyeri Yürütme Temsilciliğine; Bülent Akın, Selçuk Altınok, Atilla Toker, Özgür Özbebit ve Deniz Yemenicioğlu seçildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ses Genel Kurulunu Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement