Diyadin Toplumsal Destek ve Entegrasyon Projesi - Son Dakika
Yerel

Diyadin Toplumsal Destek ve Entegrasyon Projesi

Diyadin Toplumsal Destek ve Entegrasyon Projesi

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Diyadin Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras, SERKA’ya sundukları ’Diyadin Toplumsal Destek ve Entegrasyon’ projesinin kabul edildiğini söyledi.

10.07.2015 13:18

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Diyadin Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras, SERKA'ya sundukları 'Diyadin Toplumsal Destek ve Entegrasyon' projesinin kabul edildiğini söyledi.

SERKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüsnü Kapu'yu makamında ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Aras, projenin protokol ve hibe sözleşmesinin taraflarca imzalandığını kaydetti. Proje kapsamında kadınlara yönelik mesleki beceri kursları, hukuk ve sağlık eğitimleri düzenleneceğini belirten Aras, "Çocuklara yönelik etüt çalışmaları, film gösterileri, müzik ve resim kursları düzenlenecek. Engellilerin ve gençlerin sosyal entegrasyonu içinde birtakım etkinlikler öngörülmekte. Yapılacak olan bu çalışmaların hepsi avukat, doktor, öğretmen ve sosyolog gibi uzmanların eliyle yürütülecek. Diyadin kadınları başta olmak üzere çocuklara ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyadin Toplumsal Destek ve Entegrasyon Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement