Doç. Dr. Sert'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Doç. Dr. Sert'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Doç. Dr. Sert\'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Prof Dr.Ali Erdoğan'dan boşalan Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Doç.Dr.Hacer Bakır Sert'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

18.07.2012 23:10

Prof Dr. Ali Erdoğan'dan boşalan Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Doç. Dr. Hacer Bakır Sert'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Doç. Dr. Hacer Bakır Sert'e ilk kutlama ziyaretlerini AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir, Bilgi Hastanesi ortaklarından Dr. Yusuf Aydın, MAYÖV Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Tatar, Manavgat Kent Konseyi Genel Sekreteri Hamza Yalçın ve eşi Öğretim Görevlisi Ayşe Yalçın gerçekleştirdi.

Gösterilen ilgi ve desteğin kendisini memnun ettiğini belirten Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Manavgat Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, "Ali Hocamın görevini bana devrettiği günden beri çok sayıda kutlama telefonu ve ziyareti aldım. Herkes hocamın görevden ayrılmasına üzüntüsünü, bu göreve benim getirilmem konusunda da mutluluklarını dile getirdi. Böyle bir görevin bana güvenle emanet edilmesinin gururunu yaşarken, birçok kişinin iyi dileklerini ve sevgilerini göstermesi gerçekten beni çok mutlu etti. Herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Manavgat'ta görev yapan basın mensuplarına da seslenen Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, "Manavgatımızın değerli basın mensupları, Ali Hocamın müdürlüğü süresince üniversitenin ilk basamağı olan Manavgat Meslek Yüksekokulu'na her zaman destek oldu. Benim müdürlüğüm sürecinde de çalışmalarımızı inşallah hep birlikte devam ettirip, hocamın emanetine sahip çıkalım ve Manavgat'a üniversite kazandırma konusunda emin adımlar atalım. Hepinize çok teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doç. Dr. Sert'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement