Dpü Öğrencilerinden Uluslararası Başarı - Son Dakika
Yerel

Dpü Öğrencilerinden Uluslararası Başarı

Dpü Öğrencilerinden Uluslararası Başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencileri, "19.Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı ve 9.Ambalaj Tasarımı" öğrenci yarışmasında mansiyon ödülü aldı.

18.09.2013 11:00

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencileri, "19. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı ve 9. Ambalaj Tasarımı" öğrenci yarışmasında mansiyon ödülü aldı.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı organizatörü Reed TÜYAP işbirliği ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2013'ün sonuçları belli oldu. 163 projenin başvurduğu yarışmada 24 proje dereceye girdi. Dereceye giren 24 ambalaj tasarımı projesine not veren Seçici Kurul Üyeleri, oybirliği ile karar vererek birinci, ikinci ve üçüncü sırayı alan projelerle dokuz adet mansiyonu belirledi.

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Mercin, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden 7'sinin, 163 proje arasından finale kaldığını, bu projelerden üçünün, Özge Uçar, Hasan Calp ve K. İrem Demircan'nın projelerinin Mansiyon ödülü aldığını, Mustafa Başpınar, Bilge Arslaner, Eda Özkaynak ve Erkut Çoruk'un ise Sertifika almaya hak kazandıklarını ifade etti.

Dekan Altuncu "Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde öğrenim gören öğrencilerimizin başarıları bizleri mutlu etti. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum. Bundan dolayı sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Ödül töreninde Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan ve Öğretim Görevlisi Mehmet Pehlivan da öğrencileri yalnız bırakmadı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dpü Öğrencilerinden Uluslararası Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement