Düzce'den İSKİ Çıkartması - Son Dakika
Yerel

Düzce'den İSKİ Çıkartması

Düzce\'den İSKİ Çıkartması

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (İSKİ) çıkartma yapan Düzce heyeti, kanalizasyon arıtma tesisleri ve şebeke sisteminin kurulması için mutabakata vardı.

14.05.2016 11:29

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) çıkartma yapan Düzce heyeti, kanalizasyon arıtma tesisleri ve şebeke sisteminin kurulması için mutabakata vardı.

AK Parti Düzce Milletvekilleri, İl Başkanı ve Belediye Başkanları, İSKİ Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay ile toplantı yaparak Düzce ile İSKİ arasındaki sorunları çözdü. İstanbul'daki İSKİ Genel Müdürlüğüne giden AK Parti Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce ili Belediye Başkanları, burada hazırlanan sunumla Düzce'de yapılacak ve yapılmakta olan çalışmaları görüştü. İSKİ Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay'a İSKİ'den dolayı Düzcelilerin yaşadığı sorunları aktaran Düzce heyeti, en kısa sürede sorunların çözümü için antlaşamaya vardı.

Düzce'nin kanalizasyon arıtma tesisler ve şebeke sisteminin kurulması ile ilgili çalışma toplantısı yaptıklarını kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " Haziran ayı sonuna kadar İSKİ'ye yer teslimi ve imar planı onaylarını gönderme, bu yıl içinde Düzce İSKİ havzası arıtma tesislerinin ihalesinin yapılması ve işe başlanması konusunda mutabakat sağladık. Böylece yıllardır konuşulan, ancak sonuçlandırılamayan, ilerleme kaydedilemeyen, Düzce'nin bir sorununu daha birlikte çözmüş olduk. İSKİ Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Düzce'mize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'den İSKİ Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement