EBB Gençlik ve Spor Kulübü'nün Genç Yüzücüsü Dilanur İnan Milli Formayla Yarışacak - Son Dakika
Yerel

EBB Gençlik ve Spor Kulübü'nün Genç Yüzücüsü Dilanur İnan Milli Formayla Yarışacak

EBB Gençlik ve Spor Kulübü\'nün Genç Yüzücüsü Dilanur İnan Milli Formayla Yarışacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Gençlik ve Spor Kulübü'nün 16 yaşındaki yüzücüsü Dilanur İnan, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenecek Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası'nda milli forma ile yarışacak. Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme branşında milli takıma sporcu göndermeye devam ediyor.

18.02.2024 14:02  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Gençlik ve Spor Kulübü'nün 16 yaşındaki yüzücüsü Dilanur İnan, 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılacak Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası'nda milli forma ile yarışacak.

EBB Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme branşında milli takıma sporcu göndermeye devam ediyor. 23-25 Şubat 2024 tarihleri arasında Bulgaristan'da yapılacak Sharks Swimming Cup Burgas Yüzme Müsabakası'na 18 yaşındaki yüzücüsü İsmail Kerem Kurtoğlu'nu gönderecek Gençlik ve Spor Kulübü'nün bir sporcusu daha milli takımdan davet aldı.

Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarılı genç yüzücüsü Dilanur İnan, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından milli takıma davet edildi. İnan, federasyonun 2023-2024 yüzme sezonu içerisinde yer alan ve 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılacak Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası'nda ay yıldızlı forma ile yüzecek.

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü'nün yüzme antrenörü Mert Girgin de müsabakalarda görev yapacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel EBB Gençlik ve Spor Kulübü'nün Genç Yüzücüsü Dilanur İnan Milli Formayla Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement