Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Edirne'deki mezarlıkların bakımı yapılıyor.

11.07.2014 17:08

Edirne Belediyesi mezarlıkların bakımını yapıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Mezarlık Birimi, merkez mezarlıklardaki yabani otları temizliyor, bakım çalışması yapıyor.

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kalması nedeniyle çalışmalarını hızlandıran ekipler, mezarlığa gelen kişilerin ziyaretlerini rahatlıkla yapabilmesi için görüntü kirliliğine de müdahale ediyor.

- Şekerbank'tan ETSO'ya ziyaret

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız, Edirne Ticaret ve Sanayi Odasını (ETSO) ziyaret etti.

Odadan yapılan yazılı açıklamada, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yıldız'a kent ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Yıldız da Edirne'ye ekonomik açıdan önem verdiklerini söyledi. Kente ziyaretlerinin sıklaşacağını ifade eden Yıldız, Trakya ve Edirne için bölgesel ve sektörel bazda düşük faiz oranlı kredi uygulaması yapılacağını kaydetti.

-" İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi"

Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma Derneği (TROYDEM) Başkan Yardımcısı Mutlu Çekiç,  İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti.

Çekiç, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan katliamın bir an önce sona ermesi gerektiğini belirtti.

Yaşanan vahşet karşısında başta Türkiye olmak üzere, İslam dünyasının ve tüm insanlığın harekete geçmesi gerektiğini aktaran Çekiç, şunları kaydetti:

"Her sene mübarek ramazanın başlangıcında sudan sebepler icat eden zalim İsrail, bu senede aynı taktikle zulmünü icra ediyor. Bir asırdan fazladır Filistinlileri katleden, yerlerinden eden zalim ve barbar Siyonist rejim, 3 işgalci yerleşimcinin faili meçhul ve karanlık bir şekilde öldürülmelerini fırsat bilerek, tekrar mazlum Filistin halkının üzerine ölüm yağdırmaya başladı." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement