Edremit Logosunu Tanıtıyor - Son Dakika
Yerel

Edremit Logosunu Tanıtıyor

Edremit Logosunu Tanıtıyor

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesinin yaptığı üzerinde 'Adramytteion, Edremit Türkiye' yazan logonun, tanıtımı sürüyor.

25.10.2013 17:26  Güncelleme: 17:41

Edremit Belediyesi tarafından yaptırılan üzerinde "Adramytteion, Edremit Türkiye" yazan, gölgesi zeytin tanesi olan "e" harfinin bulunduğu logonun, tanıtımı sürüyor.

Edremit Belediye Başkanı Tuncay, Genel Sekreteri Hasan Metin Pınarbaşı ve Çevre Komisyonu Başkanı Cengiz Erk, İlçe Kaymakamı Abdulhamit Erguvan'ı ziyaret ederek logoyu tanıtıp, tablosunu hediye ettiler.

Kılıç, bu çalışmanın, 2011 yılında Edremit Belediyesi logosu olarak yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Büyük bir köy haline gelen dünyada şehirlerin logoları çok önemli. İlk çağlardan beri şehir armaları kullanılıyor. Bu arma değil bir logo oldu. Biz de Edremit Kent Konseyi olarak logomuzu sayın kaymakamımıza takdim ettik. Edremit Belediyesi'nin 1999 yılındaki çalışması sonucunda Edremit Ticaret Borsası kuruldu. Bu logoyu Edremit Ticaret Borsası yöneticileri, yörenin simgesi olan zeytin ve zeytinyağında coğrafi işaret olarak değerlendirebilirler."

Kendisine armağan edilen gölgesi zeytin tanesi olan e harfi şeklindeki logoyu memnuniyetle kabul ettiğini belirten Erguvan, "Gerçekten gelişen ve tanınan bir şehir için logosunun olması büyük bir eksiklik. Umarım bu logoyu hep beraber kullanırız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Logosunu Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement