Eğitim Bir-sen'den Kadınlara Yemek - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-sen'den Kadınlara Yemek

Eğitim Bir-sen\'den Kadınlara Yemek

Eğitim Bir-Sen 2 Nolu (Üniversite) Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) çalışan kadınlara yönelik bir yemek organize etti.

08.03.2016 16:27

Eğitim Bir-Sen 2 Nolu (Üniversite) Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) çalışan kadınlara yönelik bir yemek organize etti.

YYÜ Sosyal Tesisleri'nde kadın üyelerine yönelik bir yemek veren Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şubesi programa katılan kadınlar çiçeklerle karşılanırken, içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu birer paket de hediye verildi. Tesislerdeki yemeğe katılan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "Gerçekten dünyanın dört bir tarafında zaman zaman kadınlara karşı yapılan saygısızlık ve şiddet bizleri üzüyor. İnşallah bir daha şiddeti, sorunları değil mutluluğu ve huzuru konuşuruz" dedi.

Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şubesi Başkanı Doç. Dr. Ahmet Uyar ise, kadınların toplumun temel taşı olduğunu ifade ederek, "Başarı huzur ile tesis edilmek isteniyorsa, o direğin sağlam tutulması hayati önem ve önceliktedir. Bizim değer dünyamızda kadın hiçbir ideolojinin ne aracı ne de oyuncağıdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yenilen yemekle etkinlik sona erdi.

Yemeğe YYÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Faik Öner, Prof. Dr. Murat Demirel ve Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar ve çok sayıda kadın çalışan katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-sen'den Kadınlara Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement