Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak Açıklaması

Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, basın çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle yazılı açıklama yapan Altınkaynak, "Bugün, aslında hayatımızın en önemli unsuru olan medyanın gerçek sahiplerini, zor şartlarda ve özveriyle çalışan gazetecilerimizi, anlamak, artık aramızda olmayanları anmak ve onlara teşekkür etmek için bir fırsattır.

10.01.2012 13:59

Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, basın çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle yazılı açıklama yapan Altınkaynak, "Bugün, aslında hayatımızın en önemli unsuru olan medyanın gerçek sahiplerini, zor şartlarda ve özveriyle çalışan gazetecilerimizi, anlamak, artık aramızda olmayanları anmak ve onlara teşekkür etmek için bir fırsattır. İlk olarak basın çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulması ile bu adım atılabilir" dedi.

Altınkaynak açıklamasında şunları söyledi; "Kamuoyunu bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma gibi kutsal ve ağır sorumluluklar taşıyan basınımız bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirme mücadelesi vermektedir. Çalışan gazetecilerin bu kutsal mesleğe sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Zor şartlar altında mücadele veren yerel basınımızın daha da güçlenmesi temennisi ile tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılarının devamını dilerim." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement