Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Hizmet Binası'nda Ameliyat ve Lazer Ünitesi Vatandaşın... - Son Dakika
Yerel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Hizmet Binası'nda Ameliyat ve Lazer Ünitesi Vatandaşın...

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Hizmet Binası\'nda Ameliyat ve Lazer Ünitesi Vatandaşın...

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Hizmet Binası’nda son 3 ayda 17 bin 61 hasta muayene edilirken, ameliyathane ve lazer ünitesi de vatandaşın hizmetine girdi.

04.11.2016 18:04

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Hizmet Binası'nda son 3 ayda 17 bin 61 hasta muayene edilirken, ameliyathane ve lazer ünitesi de vatandaşın hizmetine girdi.

15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Özel Kayseri Göz Hastanesi, 25 Temmuz'da Sağlık Bakanlığı'na devredilerek Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Hizmet Binası olarak kullanılmaya başlanmıştı. Aradan geçen 3 ay içerisindeki yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vermek üzere toplantı düzenleyen Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, 3 aylık süre içerisinde 17 bin 61 hasta muayene ettiklerini kaydetti. Son bir haftadır ameliyathane ve lazer ünitelerini de halkın hizmetine sunduklarını kaydeden Özcan, "Hastanemize devredilen Melikgazi Ek Hizmet binamızın ilk lazer hastasını sizlere sunumunu yapmak ve hastanemizin bu ek binası ile ilgili bilgiler vermek üzere toplandık. Yaklaşık 3 ay kadar önce bize devredilen Melikgazi Ek Hizmet binamızda 25 yatağımız bulunmakta. 7 ayrı poliklinikte hizmet vermekteyiz. Bu polikliniklerin içinde normal göz polikliniği hizmetleri dışında ayrıca retina, şaşılık, kornea, kontak lens, göz tansiyonu gibi hastalarımıza da hizmet vermekteyiz. Son 3 ay içerisinde 17 bin 61 hasta muayene ettik. Son bir haftadır da ameliyathane ve lazer ünitemizi hizmete açmış bulunmaktayız" ifadelerin i kullandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Hizmet binasına vatandaşları davet ederek, kendilerine daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını da sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Hizmet Binası'nda Ameliyat ve Lazer Ünitesi Vatandaşın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement