Ekmen'den Emeklilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ekmen'den Emeklilere Ziyaret

Ekmen\'den Emeklilere Ziyaret

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Emin Ekmen ve İl Başkanı Murat Güneştekin, Emekliler Derneğini yeni hizmet binasında ziyaret etti.

30.01.2014 10:39

Ak Parti'lilerden Emeklilere ziyaret.

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Emin Ekmen ve İl Başkanı Murat Güneştekin, Emekliler Derneğini yeni hizmet binasında ziyaret etti. Emekli TOKİ konutlarının yapımı ile ilgili işlemleri takip ettiğini ifade eden Ekmen, dernek üyeleriyle sohbet etti. Yerel yönetimle ilgili beklentilerini ifade eden üyeler "Belediye yönetiminde danışma ve istişare için yaşlılar meclisi kurulmalı. Pek çok ilde belediyeler tarafından yaşlı bakım evleri kurulduğunu görüyoruz, yaşlının evine gidilerek bakım hizmeti veriliyor. Batmandaki yaşlılar da Batman Belediyesinden bu hizmetleri alabilmelidir" açıklamasını yaptı.
"TALEPLER DİKKATE ALINACAKTIR"
Talepleri dinleyen Emin Ekmen "Belediye Başkanlığı hizmetlerimizde her bir vatandaşımızın ihtiyaçları dikkate alınacaktır. Belediye Başkanı olarak hem sosyal hem kültürel etkinliklerle değerli büyüklerimize hizmet edeceğiz, çocukları ve torunları ile vakit geçirebilecekleri mekânlar sunacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ekmen'den Emeklilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement