Elazığ'da Fosil Sergisine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Fosil Sergisine Yoğun İlgi

Elazığ\'da Fosil Sergisine Yoğun İlgi

ürkiye ve dünya genelinde bilim ve parmatoloji derneğinin düzenlediği fosil sergisi Elazığ'da öğretmen evi önünde açıldı.

30.10.2012 13:23

ürkiye ve dünya genelinde bilim ve parmatoloji derneğinin düzenlediği fosil sergisi Elazığ'da öğretmen evi önünde açıldı. Fosil sergisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Bilim ve parmatoloji derneğinde görevli olan İbrahim Koçak, Türkiye ve dünya genelinde düzenledikleri fosil sergileri münasebetiyle Elazığ'da da böyle bir sergi açtıklarını belirterek, "30-31 Ekim'de öğretmen evi önünde bir sergi açtık. Amacımız canlıların kökeni hakkında bilgi vermektir. Yüz binlerce yıldır canlıların kökeni hakkında binlerce felsefeler görüşler otaya çıkmıştır. Ama şu anki bilim canlının kökeni hakkında bize bir bilgi veriyor. Nereden geldiği hakkında biz de bu amaçla fosil sergisi düzenledik. Fosil sergisinin amacı canlıların yüzyıllar geçmesine rağmen değişip değişmemesi bu sergiyle değişmediğini gördük" dedi.

Koçak, serginin 30-31 Ekim arası öğretmen evi önünde açık olacağını ve bütün Elazığ halkını sergiye beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Fosil Sergisine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement