Elektro Füzyon Kaynakçılığı Projesi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Elektro Füzyon Kaynakçılığı Projesi Sona Erdi

Elektro Füzyon Kaynakçılığı Projesi Sona Erdi

Elazığ’da Elektro Füzyon Kaynak Yöntemleriyle Öğrenme Ortamının Geliştirilmesi Projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

10.09.2015 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da Elektro Füzyon Kaynak Yöntemleriyle Öğrenme Ortamının Geliştirilmesi Projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

Elazığ'da 2014-2015 eğitim öğretim yılı başında, Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Elazığ Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanlığı, Elazığ Aksa Bölge Müdürlüğü ve Fırat Üniversitesinin ortak katılımlarıyla başlayan Elektro Füzyon Kaynakçılığı Projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Kültür Park toplantı salonunda yapılan toplantıya Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem, Yrd. Dr. İlyas Somunkıran, Elektro Gaz Müdürü Zülküf Turhan, Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Yeşilkaya, kurum ve kuruluş müdürleri ile birlikte öğretim elemanları katıldı.

Proje kapsamında birçok eğitimin başarılı şekilde tamamladığını ifade eden Bağlıtaş, bu bağlamda da ara eleman ihtiyacının karşılanmasında önemli bir mesafe kat edildiğini söyledi. Projenin başlama aşamasını anlatan Bağlıtaş, "İlimiz Merkez Endüstri Meslek Lisesi'nde yani yeni adıyla Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden bir yıl önce başlayan, daha doğrusu bir yıl önce Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanlığı'nın, Elazığ Aksa Bölge Müdürlüğü'nün ve Fırat Üniversitesinin ortak katılımlarıyla başlamış olan Elektro Füzyon kaynakçılığı projesi şuanda tamamlanmış durumdadır. Bu proje içerisinde Fırat Üniversitesi öğretim üyelerinden, Aksa'dan, usta, ustabaşı mühendislerden ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden toplam olarak 33 arkadaşımız Avrupa ülkelerinde bu alanda eğiticilerin kurslarına, seminerlerine katılarak yeniden eğitilmişlerdir. Bunun dışında Elektro Füzyon kaynak laboratuvarı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine çok önemli olan Elektro Füzyon kaynak laboratuvarı kurulmuştur. Bu kazanımlarımız arasındadır. Ayrıca okulumuzun 430 öğrencisi yeniden eğitim görmüş olan bu değerli eğitimciler tarafından eğitime tabi tutulmuştur" dedi.

Konuşmaların ardından Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş projeye destek veren Yasin Karakaya'ya, İlyas Somunkıran'a, Zülküf Turhan'a ve Cemil Erdem'e plaket takdim etti. Plaket takdimi sonrası Elektro Füzyon Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Karakaya tarafından sertifikaları verilmesiyle program son buldu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elektro Füzyon Kaynakçılığı Projesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement