EMITT Fuarında Nevşehir standı açıldı - Son Dakika
Yerel

EMITT Fuarında Nevşehir standı açıldı

EMITT Fuarında Nevşehir standı açıldı Önemli turizm zirvelerinden EMİTT Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

12.04.2023 18:26  Güncelleme: 18:59

EMITT Fuarında Nevşehir standı açıldı

İSTANBUL - Önemli turizm zirvelerinden EMİTT Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara geniş katılım gösteren Kapadokya Bölgesi, turizm ve doğal güzelliğiyle ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından birisi olan 26'ıncı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), TÜYAP Fuar Merkezi'nde başladı. 15 Nisan tarihine kadar devam edecek fuarda, tüm dünyadan katılımcılar, davetli tur operatörleri ve sektörün uzmanları, turizm sektörünün küresel ve yerel gündem konularını konuşurken, dünyanın önemli turist çekim noktaları ve Türkiye'nin birçok turistik şehirleri tanıtıldı. Fuara Kapadokya Bölgesi de geniş katılım gösterdi. Turizm konsepti ile ziyaretçilerinin karşısına çıkan bölge, özellikle Peri Bacaları, kültürel ve doğal zenginlikleri ile dikkatleri çekti. Standı ziyaret eden Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, bölge turizmi ve yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

"Kapadokya bölgesine dünyanın her yerinden ziyaretçilerin geldiğini görmekteyiz"

Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, " Kapadokya bölgesi ülkemizde 12 ay turizmin fiilen icra ettiği dünyada eşi benzeri olmayan coğrafyaya sahip bir destinasyon. Sayın bakanımızın talimatlarıyla ve bakanlığımızın öncülüğünde yurtiçi ve yurtdışında tanıtımı yapılıyor. Bu tanıtım sayesinde özellikle son dönemlerde ziyaretçi profillerinin çeşitlendiğini ve Kapadokya bölgesine dünyanın her yerinden ziyaretçilerin gelmekte olduğunu görmekteyiz. Önümüzdeki yıl itibari ile 2019 verilerinin üzerine çıkmayı hedefliyoruz.

EMITT Fuarında Nevşehir standı açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel EMITT Fuarında Nevşehir standı açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement