EMITT Fuarında Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Bursa stantta yerini aldı - Son Dakika
Yerel

EMITT Fuarında Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Bursa stantta yerini aldı

EMITT Fuarında Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Bursa stantta yerini aldı Önemli turizm zirvelerinden EMİTT Fuarı'na katılım gösteren Bursa, zengin tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekerken kurulan geniş stantta ziyaretçilere Bursa'nın...

12.04.2023 22:54  Güncelleme: 23:03

EMITT Fuarında Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Bursa stantta yerini aldı

İSTANBUL - Önemli turizm zirvelerinden EMİTT Fuarı'na katılım gösteren Bursa, zengin tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekerken kurulan geniş stantta ziyaretçilere Bursa'nın tarihi zenginlikleri ve turizmi hakkında bilgi verildi.

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından birisi olan 26'ıncı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT), TÜYAP Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarda turizm konsepti ile ziyaretçilerinin karşısına çıkan Bursa, tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri ile tanıtılmak üzere stantta yerini aldı.

"Bursa destinasyonunu doğru ve yerinde tanıtım amacıyla EMITT fuarında yerimizi aldık"

Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış ilişkiler Daire Başkanı Abdülkerim Baştürk, " EMİTT Fuarına bu senede Bursa olarak katılım sağladık. Acentelerimiz, otellerimiz ve sağlık turizmi yapan 38 tane ticari firmamızla hep birlikte Bursa destinasyonunu doğru ve yerinde tanıtım amacıyla EMITT fuarında yerimizi aldık. Bursa tarihi, doğası, kültürü ve alternatif turizm ile ilgili zenginlikleriyle turizmin Türkiye merkezlerinden bir tanesi, İnşallah bizde Bursa'nın tanıtımını en iyi şekilde yapacağız. Farklı Ülkelerden gelen katılımcılarla Bursa Destinasyonuna yapılacak tur programlarını yine acentelerimizle birlikte planlıyoruz. Sağlık turizmi yapan kuruluşlarımız var. Farklı ülkelerde ki sağlıkla ilgili ihtiyaçları olan, hem turistik değer taşıyan hem de sağlıkla ilgili tedavisini gerçekleştirecek kişilerin bağlantılarını burada gerçekleştiriyoruz. Dalış turizmi, rafting ve bunun gibi doğa sporları ile ilgili bütün alternatiflerle Bursa'nın turizmde ki yerini arttırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

EMITT Fuarında Türkiye\'nin turizm merkezlerinden olan Bursa stantta yerini aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel EMITT Fuarında Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Bursa stantta yerini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement