Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Büyük İstanbul Mitingi öncesi alanda incelemelerde bulundu - Son Dakika
Yerel

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Büyük İstanbul Mitingi öncesi alanda incelemelerde bulundu

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Büyük İstanbul Mitingi öncesi alanda incelemelerde bulundu

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek olan Büyük İstanbul Mitingi öncesi Atatürk Havalimanı çevresinde güvenlik önlemlerini inceledi. Binlerce vatandaşın ve siyasetçinin katılması beklenen miting alanında güvenlik önlemleri arttırıldı ve sağlık ekipleri hazır bulundu.

24.03.2024 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Atatürk Havalimanında düzenlenecek olan 'Büyük İstanbul Mitingi' öncesi alanda incelemelerde bulundu. Güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanındaki incelemelere İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün düzenlenecek olan 'Büyük İstanbul Mitingi' öncesi Atatürk Havalimanı çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Çalışmaları Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş inceledi.

31 Mart Yerel Seçimler öncesi yapılacak mitinge binlerce vatandaş ve siyasetçilerin katılması beklenirken, miting alanına ellerinde bayraklarla gelmeye başlayan vatandaşlar X-Ray'lardan geçerek alana girmeye başladı. Güvenlik önlemlerinin arttırıldığı alanda sağlık ekipleri de hazır bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Büyük İstanbul Mitingi öncesi alanda incelemelerde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement