Engelli Vatandaşlar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Engelli Vatandaşlar Doyasıya Eğlendi

Engelli Vatandaşlar Doyasıya Eğlendi

Şanlıurfa'da Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında kent merkezindeki Turgut Özal Parkı'nda açık hava konseri düzenlendi.

13.05.2014 11:55

Dünya Engeliler Haftası ve Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından Turgut Özal Parkında açık hava konseri düzenlendi.

Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen geceye engelli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceye Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ın yanı sıra Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ve üyeleri, gençlik merkezi üyeleri katıldı. Şiir dinletisi, tiyatro, halk müziği, halk oyunları ve birçok etkinliklerin yer aldığı gecede engelli vatandaşlar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Gecede konuşan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, toplumumun belli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşların değerini ve önemini, yalnızca bir günle sınırlamanın mümkün olmadığını belirterek "Bu itibarla engelli vatandaşlarımızın arzu, istek ve ihtiyaçları milletimizin tüm fertlerince her fırsatta dikkate alınmalı ve karşılanması için de azami özen gösterilmelidir. Hayatlarını zorluklar içinde idame ettirmeye çabalayan ve birçok sıkıntıya göğüs geren engelli kardeşlerimizin bizim için önemi ve kıymeti çok büyüktür. Engellilere hizmet etmek bir gönül işidir. Biz diyoruz ki, asıl engelli, karşısına bir zorluk çıktığı zaman hemen pes eden, onu aşmak için mücadele etmeyendir. Engelliler için yaptığımız her hizmetin bir gün kendimize de lazım olabileceğini unutmayalım. Engellileri sahiplendiğimiz sürece onların hayatını engelsiz hale getirebiliriz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Engelli Vatandaşlar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement