Erdinç'ten Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Erdinç'ten Başsağlığı Ziyareti

Erdinç\'ten Başsağlığı Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Genel Sekreter İsmail Hakkı Develi'nin vefatı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

07.05.2012 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Genel Sekreter İsmail Hakkı Develi'nin vefatı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Merhum İsmail Hakkı Develi'nin devlet terbiyesi almış dürüst bir bürokrat olduğunu belirten Erdinç, "Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreterlik görevine kendisini uygun görmeniz takdire şayan bir durum. Böylesine muhterem bir insanı kaybetmek bizleri çok üzdü. Ailesi Sivas'ta olduğu için başsağlığı dileklerimi size iletiyorum" dedi.

İsmail Hakkı Develi'nin Büyükşehir Belediyesi'nde de önemli hizmetler yapacağına inandığını belirten Erdinç, "Ancak kısmet bu kadarmış. İyi bir adamı kaybettik. Yapacak bir şey yok. Ailesine sahip çıkmak hepimizin görevi" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, iyi bir devlet adamını kaybettiklerini vurgulayarak, "Görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Ailesinin yanındayız. Kendisine olan görevlerimizi de yapacağız. Biz İsmail Hakkı Develi gibi insanlarla çalışmak istiyoruz. Belediyemizin kapısı vatanını devletini seven dürüst, namuslu bürokratlara açık. Belediyecilikte mesai kavramı yoktur. 24 saat hizmet durmaz. İsmail Bey de bunu bilerek belediyemizde göreve başladı. Çünkü insanlara hizmet etmeyi seviyordu" dedi.

İsmail Hakkı Develi'nin ailesine de her türlü desteği vereceklerini belirten Aldırmaz, şunları söyledi:

"Çocuğunun biri mimarlık okuyor. Yani benim meslektaşım. Onu yanımdan ayırmam. Delikanlı da lisede okuyor. Ne gerekiyorsa yapılacak, ailesine destek olunacaktır. İsmail Hakkı Bey'in vefatı sadece Adana'da değil Sivas'ta da büyük üzüntüye yol açtı. Naaşını uçakla Sivas'a gönderdik. Bütün Sivas ayağa kalktı. Sivas'ta da çok sevilen biriydi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdinç'ten Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement