Esenyurt'ta otobüste taciz iddiasına dayak kamerada - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'ta otobüste taciz iddiasına dayak kamerada

Esenyurt\'ta otobüste taciz iddiasına dayak kamerada

Esenyurt'ta bir otobüste bir kadını taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, diğer yolcular tarafından tekme tokat dövüldü. Olay, Avcılar-Kıraç seferini yapan otobüste meydana geldi. Tacizci şahıs, polis ekipleri tarafından karakola götürüldü ve tutuklandı. O anlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

14.02.2024 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta otobüste taciz iddiasına dayak kamerada

Otobüste bir kadını taciz ettiği iddia edilen şahıs, yolcular tarafından tekme tokat dövüldü

İSTANBUL - Esenyurt'ta otobüste bir kadın yolcuyu taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, diğer yolcular tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar kameralara yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Avcılar-Kıraç seferini yapan otobüste meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu K.M.A.M. isimli şahıs, otobüsteki İ.E. isimli kadın yolcuya sarkıntılık yaptı. Kadın tepki gösterirken, şoför otobüsü durdurdu. Araç içindeki diğer yolcular şahsı dışarı çıkarırken, olay polis ekiplerine bildirildi. Bu sırada yolculardan bazıları şahsı darp etti. Şahıs ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Emniyette işlemleri biten şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine götürüldü. Yaşanan o anlar ise araçtaki bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt'ta otobüste taciz iddiasına dayak kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement