Eski Devlet Bakanı Yıldırım, Vali İpek'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eski Devlet Bakanı Yıldırım, Vali İpek'i Ziyaret Etti

Eski Devlet Bakanı Yıldırım, Vali İpek\'i Ziyaret Etti

Eski Devlet Bakanı Mehmet Salih Yıldırım, Şırnak Valisi Hasan İpek'i ziyaret etti.

07.01.2014 14:20

Eski Devlet Bakanı Mehmet Salih Yıldırım, Şırnak Valisi Hasan İpek'i ziyaret etti.

TBMM'de 20. ve 21. dönem Şırnak Milletvekilliği ve 55. ve 57. dönem hükümetlerinde Devlet Bakanlığı yapan Prof. Dr. Mehmet Salih Yıldırım, Şırnak Valisi Hasan İpek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yıldırım, böylesine sorumlu bir devlet adamının vali olarak görev yapmasının Şırnak için bir şans olduğunu söyledi.

Devletin son süreçte nitelikli, birikimli, donanımlı insanları Şırnak'a yönetici olarak gönderdiğini belirten Yıldırım şöyle konuştu:

"Bu durum Şırnak'ın, Şırnaklının sorununu ne kadar önemsediğini gösteriyor. Ben de bu vesile ile valimize Şırnaklılar adına teşekkür ediyorum. İnşallah çok hayırlı işlere vesile olacak inşallah geleceğe umutla bakacağız. Ben bu secim süreci nedeni ile Şırnaklılar'ın sorunlarını çözmek ve katkı sağlamak için buradayım. Ümit ediyorum ki bu süreçten iyi sonuçlar alarak hükümetin sorumluluğuna katkı sağlamaya çalışacağız. Bu seçimi çok önemsiyorum. Sadece Şırnak için değil bu Türkiye'deki siyasetin belirleneceği bir seçim olacaktır. Bu bakımdan tüm Türkiye'nin dikkatini buraya odaklayacağı bu secimde Şırnak halkının doğru olması gereken kararı vereceğini düşünmek istiyorum."

Vali İpek ise daha önceki dönemlerde Devlet Bakanlığı yapan bir büyüğümüzün Şırnak'ta bulunmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Vali İpek, Yıldırım'a gemi maketi hediye etti. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Devlet Bakanı Yıldırım, Vali İpek'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement