Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Küçük Çiftçilere Sıvı Gübre Desteği Verdi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Küçük Çiftçilere Sıvı Gübre Desteği Verdi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Küçük Çiftçilere Sıvı Gübre Desteği Verdi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri ile mahallelerinde faaliyet gösteren küçük çiftçilere sıvı gübre desteği sağladı. Çiftçi Kayıt Sistemi belgeli 100 dönüm altı tarlası olan küçük ölçekli çiftçilere yönelik yapılan çalışma kapsamında sıvı gübreler teslim edildi.

01.03.2024 15:31  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin (EBB) "Küçük Çiftçiyi Destekleme Projesi" kapsamında Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri ile mahallelerinde faaliyet gösteren küçük çiftçilere sıvı gübre desteği verildi.

EBB Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından artan maliyetler nedeniyle üretemez hale gelen ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgeli 100 dönüm altı tarlası olan küçük ölçekli çiftçilerin 50 dekarlık arazisine yönelik yapılan çalışma kapsamında sıvı gübre desteği veriliyor. Odunpazarı ve Tepebaşı Ziraat Odaları iş birliğiyle Tepebaşı ve Odunpazarı ilçeleri ile mahallelerinde faaliyet göstererek Büyükşehir Belediyesi'ne destek başvurusunda bulunan küçük çiftçiye sıvı gübreler, yetkililer tarafından teslim edildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Küçük Çiftçilere Sıvı Gübre Desteği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement