Eskişehir Seyitgazi'de Bayram Arifesinde Mezarlıkta Dua - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Seyitgazi'de Bayram Arifesinde Mezarlıkta Dua

Eskişehir Seyitgazi\'de Bayram Arifesinde Mezarlıkta Dua

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Gemiç mahallesi sakinleri, her bayram arifesinde mezarlıkta toplanarak hayatını kaybetmiş yakınları için dua ediyor. Mahallede yaşayanlar ve köylerinde tatilini geçiren gurbetçiler, ikindi namazında bir araya gelerek ahirete göçen yakınları için dua ediyor. İkindi namazını kıldıktan sonra mahalle mezarlığına giden vatandaşlar, cami imam hatibi tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyerek yakınlarının kabirlerinin başına giderek dua ediyor.

09.04.2024 18:14  Güncelleme: 18:26

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Gemiç mahallesi sakinleri, her bayram arifesinde mezarlıkta toplanarak hayatlarını kaybetmiş yakınları için dua ediyor.

Mahallede yaşayanların yanı sıra bayram tatilini köylerinde geçiren gurbetçiler, her bayram arifesinde ikindi namazında bir araya gelerek ahirete göçen yakınları için dua ediyor. İkindi namazını kıldıktan sonra mahalle mezarlığına giden vatandaşlar, Gemiç mahalle camisi imam hatibi İrfan Talha Yılmaz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından mahalle sakinleri hep birlikte yakınlarının kabirlerinin başına giderek dua etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Seyitgazi'de Bayram Arifesinde Mezarlıkta Dua - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement