Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir Huzur Mahallesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir Huzur Mahallesini Ziyaret Etti

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir Huzur Mahallesini Ziyaret Etti

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir Huzur Mahallesini ziyaret etti.

20.06.2012 15:47

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir Huzur Mahallesini ziyaret etti.

Vali Kadir Koçdemir, Eskişehir'in huzur, güven, emniyet, asayiş ve ağız tadı bakımından iyi bir durumda olduğunu söyledi.

Vali Kadir Koçdemir, "Mahalle Toplantıları" kapsamında Huzur Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vali Dr. Koçdemir'e Odunpazarı Kaymakamı Suat İlhan, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Fidan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Basri Canbaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Soner Coşkun, İl Müftü Vekili Selami Bağcı ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Cavit Akyüz eşlik etti.

Mahalle sakinleri ile bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Koçdemir, mahalle toplantılarının amacının; problemleri tespit edip, çözmek, çözdürmek, yeri geldiğinde takip etmek, daha da önemlisi devlet ile halkın irtibat halinde olmasını sağlayacak ilk yüz aşinalığını tesis etmek olduğunu belirtti.

Koçdemir, "Problemimiz var ama çözülemeyecek problemimiz yok. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Hepimiz bu dünyada geçiciyiz. Çocuklarımıza, torunlarımıza bizden daha iyi yaşayabilecekleri, başları dik, alınları ak vaziyette ömrünü tamamlayacakları bir dünya bırakmak istiyoruz. Bu yolda da bu birlik beraberlik, bir günü düşünmeme, mahallenin 25-30 sene sonrasını düşünmek önem kazanıyor. Bu çerçevede ilk yapacağımız iş devletimizin, yine sizin kaynaklarınızla yapacağı hizmetlerin yerine gitmesi ve maksadına ulaşması da bizim mesuliyetimiz altında. O bakımdan gördüğünüz yanlışı lütfen bize bildirin. Hepimizin gayesi bu imkanların hak ettiği yere gitmesini sağlamak" dedi.

Mahalle kurumunun önemine değinen Koçdemir, "Mahalle bir yuvadır, kimsesiz, çaresiz kalındığında komşusu olan, muhtarı olan, mahallenin akil adamlarının bulunduğu güvencedir, limandır. Hepimiz birbirimize muhtacız, birlikte daha güçlüyüz. Önümüzdeki yıl hem Türk Dünyası Kültür Başkenti hem de Somut Olmayan Kültürel Miras Dünya Başkentiyiz. Bu çifte başkentliğimizi mahallelerle birlikte gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

(MD)

20.06.2012 15: 26: 37

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir Huzur Mahallesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement