Esnaftan Vatandaşa 'Alışveriş' Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Esnaftan Vatandaşa 'Alışveriş' Çağrısı

Esnaftan Vatandaşa \'Alışveriş\' Çağrısı

Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, darbe girişimi sonrasında ekonominin zarar görmemesi için vatandaşların eskiye oranla daha çok alışveriş yapması gerektiğini söyledi.

20.07.2016 14:19

Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, darbe girişimi sonrasında ekonominin zarar görmemesi için vatandaşların eskiye oranla daha çok alışveriş yapması gerektiğini söyledi.

Darbe girişimi sonrasında biraz duraksayan ekonominin eskisinden daha iyi hale gelmesi için önlem alamaya çalışan esnaflar, vatandaşların bankada bulunan paralarını çekmesi yerine bankalara para yatırmasını ve eskisinden daha çok alışveriş yapmalarını talep ettiler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Akbaş, Türk halkının bu süreçte bir bütün olarak hareket etmesi gerektiğinin vurgulayarak, "Bayram öncesinde esnaflar olarak çok umutlu günlerin bizleri beklediğini söylemiştim. Ama hiç beklenmedik bir olayla karşı karşıya kaldık. Vatandaşlarımız için şu anda ticarette hiçbir sıkıntı görünmüyor. Tüketicimiz, halkımız ve esnaflarımız kesinlikle bir girişim olmamış gibi ticaretlerini devam ettirsinler. Vatandaşların alışverişlerinde aksama olmamasını talep ediyoruz. Girişim öncesinde vatandaşlarımız 1-2 parça bir şey alıyorsa bundan sonra daha çok parça eşya alması lazım. Hiç kimse 'ne olacak' diye paniğe kapılmamalı. Ticaretimizin eskiye oranla daha hızlı olmasını vatandaşlardan talep ediyoruz. Darbe girişimi sonrası esnaflardaki ürünlerin fiyatları yükselmiş değildir. Her şey yolunda gidiyor. Vatandaşlar alışverişlerine devam ederek tüm dünyaya Türk'ün gücünü göstermesini talep ediyorum. ATM'lerden para çekip, benzinliklerden benzin depolamasınlar. Türkiye tek Türkiye'dir. Yastık altında parası olan vatandaşlarımız da bankalara koşup paralarını bankalara yatırsınlar. Şu anda tek vücut olma zamanıdır. Bu süreçte dik duran esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaftan Vatandaşa 'Alışveriş' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement